Cape town (solfaktor30) hits
Hjem Om oss Kontakt

0

Cape town

Hei

Etter totalt 19 timer i fly, og 28 timer på reisefot er vi endelig på plass på hotellet i Cape Town. Vi bor på et lite koselig motell lignende sted, med helt grei standar. Her skal vi være i to dager på egenhånd før vi starter ut på en 24 dagers safaritur igjennom Sør afrika, namibia, botswana, zambia og zimbabwe sammen med en gruppe andre mennesker fra hele verden. Turen har et ferdiglaget program som inneholder blandt annet safariturer, verdens nest største canyon, villdyr safari til fots og besøk på barnehjem. Kommer mere informasjon om den senere. 

Flyturen ned hit har gått veldig fint, vi fungerer godt ilag og fikk også oppleve å måtte løpe igjennom en av verdens største flyplasser i Qatar ved en mellomlanding. Dagen idag blir å gå til å orientere oss i nærområdet, spise ute og så skal vi gå å få kjøpt oss kontantkort så vi kan oppdatere hjem underveis i Afrika, da det er ekstremt dyrt for bla mobildata flere steder i Afrika. 

Legger med noen bilder fra reisen og de få glimtene vi har fått av byen så langt. Skal prøve å oppdatere her så ofte som mulig, vi vet vi har mange hjemme som gjerne vil få oppdateringer fra oss som sitter på nesten andre siden av jordkloden. 

Nå venter en etterlengtet dusj, etter mange timer på reise. På grunn av vannkrisen som er i sør-afrika nå, må vi begrense alt av vannbruk fra kran, og hotellene har også ordnet et konsept hvor en balje står i dusjen slik at når man dusjer samler man opp mest mulig slik at det kan gjennbrukes til ting som ikke krever helt rent vann. 

 

Bilde fra flyvinduet! Herlig syn etter så mange timer i fly


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Benedikte og Elisabeth

  Reisedagbok, for de interesserte og til ettertanke.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta